Hälsinglands Utbildningsförbund
Följ oss på facebook!
Följ oss på instagram!
Följ oss på youtube!
Hälsinglands Utbildningsförbund
Meny
Toppbild

Estetiska programmet

På Staffangymnasiet har vi inriktningen Musik på Estetiska programmet

Utbildningen

Programmet är högskoleförberedande och du har möjlighet att läsa språk från första året. En del ämne är gemensamma för alla esteter och en del har du inom inriktningen.

Vi på Estetiska programmet har i många år arbetat på ett entreprenöriellt sätt. I vår undervisning strävar vi efter att ge dig kunskaper och erfarenhet av att arbeta i projektform, både självständigt och i grupp.

Många dörrar är öppna efter Estetiska programmet

Inriktning Musik

Musikinriktningen på Staffangymnasiet är en bred musikalisk utbildning för dig som älskar att spela och sjunga tillsammans med andra.  Här lägger vi stort fokus på ensemblespel i olika genrer, såsom blues, pop, rock, soul och jazz. Du får även under alla tre åren enskild undervisning på både ditt huvudinstrument och ett bi-instrument och du kan välja att fördjupa dig inom sång, keyboard, bas, trummor och gitarr. I utbildningen ingår kurserna Gehörs- och musiklära och Körsång, vilket ger en naturlig koppling i undervisningen till både teori och praktik.  I kursen Musikproduktion får du lära dig att hantera musikteknisk utrustning för sceniskt bruk och i studio . Du kommer även att få möjlighet att skriva egna låtar och arrangera i studiomiljö. Hos oss kommer du varje år att få delta i ett flertal konserter, musikcaféer och andra produktioner , där du som elev tillsammans med andra utvecklas i ditt eget musicerande.

Kontakt

Kontakt

Staffangymnasiet

Norrtullsgatan 3
826 80 Söderhamn

Tfn 010-454 11 20

Fax 0270-197 62

Epost

Programansvarig

Musik
Jenny Massana

Tfn 010-454 14 09

Studie- och yrkesvägledare

Maha Persson

Högskole­förberedande

program

Tfn 010-454 12 85

Mobil 070-241 93 86

Rektor

Ann-Charlotte Låks

Tfn 010-454 13 12

Mobil 070-617 57 16

Poängplaner

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund