Hälsinglands Utbildningsförbund

Hälsinglands Utbildningsförbunds bibliotek

Torsbergsgymnasiets bibliotek är ett av biblioteken inom Hälsinglands utbildningsförbund. Elever och anställda har ett låntagarkonto som gäller på biblioteken inom organisationen.

Lånekonto och katalog

Lånekonto ordnar personalen på biblioteket. Hos oss lånar du med personnummer och pinkod. Har du glömt din pinkod kan vi ge dig en ny. Med hjälp av personnumret och pinkoden kan du enkelt låna, låna om och ändra dina personliga uppgifter själv när du vill via Welib Länk till annan webbplats..

Böckerna som finns på Torsbergsgymnasiet hittar du på Welib Länk till annan webbplats..

Om du vill söka böcker på andra bibliotek i länet så kan du använda dig av Helgebibliotekens Länk till annan webbplats. hemsida:

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund