Hälsinglands Utbildningsförbund

Om Torsbergsgymnasiet

Torsbergsgymnasiet ger dig möjligheten att bli bra på det du är intresserad av.

Möjligheter

 • IB är en internationell utbildning som finns i ca 1600 skolor i 125 länder. Undervisningsspråket i alla ämnen (utom språk) är engelska.
  Läs mer om International Baccalaureate IB

 • Idrottsprofil under din gymnasietid? Mer än 15% av din gymnasieutbildning blir: bandy, fotboll, friidrott, handboll, innebandy, ishockey eller simning.
  Läs mer om Idrottsfördjupning

 • Är du intresserad av att ha en del av din gymnasieutbildning förlagd utanför Sverige eller är du intresserad av att åka på studiebesök till andra länder?
  Läs mer om Internationalisering

 • Ung företagsamhet ger ungdomar möjlighet att utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap. Under ett år på gymnasiet driver man ett företag, så kallat UF-företag, med verkliga tjänster och varor.
  Läs mer om Ung Företagsamhet - UF

 • Kulturgruppen arrangerar konserter och teaterföreställningar, ibland workshops för eleverna på Torsbergsgymnasiet.

 • Torsbergsgymnasiet har idag 630 elever och antalet lärare är ungefär 70 årsarbetare men antalet personer är fler då inte alla jobbar heltid.

Kontakt

Kontakt

Torsbergsgymnasiet

Läroverksgatan 36
821 33 Bollnäs

Tfn 010-454 11 10

Fax 0278-100 04

E-post

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund