Hälsinglands Utbildningsförbund
Toppbild

NIU Konståkning

Vill du utvecklas mot elit samtidigt som du får en bra utbildning på något av alla våra intressanta program är Torsbergs­gymnasiet i Bollnäs det självklara valet.

Glädje, glöd och gemenskap

Hos oss kommer din tränare tillsammans med dina lärare vara ett starkt team för ge dig de bästa möjligheterna att satsa både på din konståkning och dina studier.
Med glädje, glöd och gemenskap hjälper vi dig att nå dina mål!

Riktigt bra förutsättningar

Din konståkningsträning kommer att ske i Bollnäs Konståknings­klubb. Klubben har Svenska Konståkningsförbundets elitlicens och är en stabil förening med hög kompetens.

Vår huvudtränare har lång erfarenhet som tränare både i Sverige och utomlands. Hon har även utbildning som socionom och kan därför hjälpa dig i din utveckling som idrottare både idrottsligt och mentalt.

Träningen sker till största del på Sävstaås och isträningen varvas med fysträning för att du ska hålla dig skadefri och maxa dina möjligheter att bli en stark och teknisk konståkare.

Ansökan (NIU senast 1 december)

Ansökan till NIU Konståkning sker separat, senast 1 december, medan ditt val av skola och program sker i samband med gymnasievalet i februari.


Här hittar du ansökningsblankett Pdf, 91.6 kB.


Frågor mailas till monica.palmer@bollnaskk.se

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund