Hälsinglands Utbildningsförbund

Tidigare elever på IB

Här presenterar vi några av våra tidigare elever på IB. Läs om vad de gör idag och vad de tycker om IB. Se även #Torsbergsgymnasiet och #IB på Facebook.

Vem ska välja IB och varför?

Emma K:

- "Första året på IB behövs inte så perfekt engelska då det året används till att träna upp engelskan inför de kommande två åren."

Evelina:

- "IB är annorlunda - man måste ha bra motivation från början. Det finns en större chans att få arbeta utomlands i framtiden."

Emma L:

- "IB är bra för den som vill ha ett bra jobb, men ännu inte vet vad han/hon vill arbeta med i framtiden. Det är ett lika bra program som natur- och samhällsvetenskapsprogrammen, men IB ger även engelskan."

Tidigare elever berättar

Contact

Kontakt

IB Coordinator

Margaretta Eriksson

Tfn 010-454 12 21

Programsamordnare

Lena Löfgren

Tfn 010-454 13 61

Head

Rektor

Thomas Kanth

Tfn 010-454 13 11

Mobil 072-702 29 22

Study guidance

SYV

Sofia Sjölander Asp

Tfn 010-454 10 92

Useful links

Kontakt

Document

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund