Hälsinglands Utbildningsförbund

SA - allt är inte bara studier

För att utvecklas som både grupp och individ har vi olika aktiviteter inom programmet

Programdag

Vid skolstart har SA tillsammans med Ekonomiprogrammet (EK) en programdag. Ettorna har egna aktiviteter med inriktning att lära känna varandra, därefter gör alla klasser något tillsammans. Den här dagen tillbringas oftast utomhus.

Programdag och dragkamp

Lucia

Traditionsenligt firas lucia med luciatåg i aulan. Därefter samlas SA och EK:s elever tillsammans med lärare för att fika. Treorna står för underhållning och ettor och tvåor bakar.

Friskvårdsdag

På vårterminen har programmet en friskvårdsdag, ofta tillsammans med andra högskoleförberedande program. Det har varit allt från föreläsning om kost och hälsa till olika sport­aktiviteter såsom zumba, simning, yoga och gym.

Klassens dag

I maj/juni samlas SA:s klasser var för sig under en dag och gör något tillsammans. Aktiviteter under den här dagen kan vara allt från boccia, minigolf till bad.

Klassens dag

Kontakt

Kontakt

Torsbergsgymnasiet

Läroverksgatan 36
821 33 Bollnäs

Tfn 010-454 11 10

Fax 0278-100 04

E-post

Programsamordnare

Christina Süstler

Tfn 010-454 12 04

SYV

Inger Abrahamsson

Tfn 010-454 13 29

Rektor

Thomas Kanth

Tfn 010-454 13 11

Mobil 072-702 29 22

Timplaner

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund