Hälsinglands Utbildningsförbund

Arbrå Lärcentra

Nu kan du som bor i eller i närheten av Arbrå plugga din högskole-/yrkeshögskoleutbildning på hemmaplan! De fina lokalerna på Arbrå bibliotek är nu invigda och klara.

Högre studier på hemmaplan

Nu möjliggörs för studerande att få tillgång till en attraktiv studiemiljö i närområdet. Arbrå Lärcentra är ett samarbete mellan CFL Bollnäs och biblioteket i Arbrå

Grupprum och kommunikation

Här finns två bokningsbara, datorutrustade grupprum med whiteboards för mindre grupper eller enskilt.

Lokalerna har konferensutrustning med mikrofoner, högtalare, kamera och en stor portabel monitor för seminarium/föreläsningar. Det finns både kopierings- och utskriftsmöjligheter för de studerande. I lokalerna finns även minikylskåp och mikrovågsugn. Och det kanske viktigaste för goda studiemöjligheter: kaffebryggare.

Lokaler, tillgång och företräde

Våra lokaler vid Arbrå bibliotek öppnade hösten 2022 och kan bokas och nyttjas av studerande. Högskole- och yrkeshögskole­studerande har förtur till platserna, därefter studerande på komvux.

Du måste vara inskriven vid Bollnäs Lärcentrum för att få tillgång till lokalerna. Besök Bollnäs Lärcentrum och skriv in dig. Under bibliotekets öppettider sker ingen lokalbokning.
Då är du välkommen att använda lokalerna tillsammans med övriga biblioteksbesökare.


Arbrå Lärcentra har alltid öppet under Arbrå biblioteks öppettider:

Tisdag 10-12, 13-15
Onsdag 10-12, 13-15
Torsdag 15-18


CFL Bollnäs kommer att ha personal på plats i inledningsfasen, men det är bibliotekts personal du som studerande kommer att träffa mest.


Välkomna

Arbrå Lärcentra EMBLA

Kontakt

Kontakt

Arbrå Lärcentra

Besöksadress:

Arbrå bibliotek, Forum

Storgatan 31
821 60 Bollnäs

Studieservice

Lars Ferneryd

Tfn 010-454 11 07

Mobil 070-631 69 51

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund