Hälsinglands Utbildningsförbund

Högskoleutbildning

Två högskoleprogram ges i samarbete med Högskolan i Gävle. Sjuksköterskeprogrammet och Socionom­programmet är platsförlagda i Bollnäs och har egna ansökningskoder för dig som vill studera på distans via oss.

Distansutbildningar

Sjuksköterskeprogrammet 180 hp

Ett arbete som direkt påverkar andra människors liv och hälsa. Det är bland det mest ansvarsfulla, men samtidigt också mest givande, jobb du kan ha.

Besök utbildningens egna sida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Socionomprogrammet 210 hp

Det finns faser i livet som är svåra att hantera på egen hand. Med rätt stöd från en medmänniska som både har professionell kompetens och empatisk förmåga, kan den som befinner sig i en utsatt situation ta sig tillbaka till ett liv som kanske till och med är bättre än det som var förut.

Besök utbildningens egna sida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Övriga utbildningar

På våra distansutbildningar kan du t.ex. studera till ekonom, grundskolelärare, förskollärare eller ingenjör. Utöver programmen har vi också fristående kurser där du kan läsa bl.a. engelska, matematik eller religion.

Via oss kan du komplettera, läsa upp och skaffa dig nya utbildningar. Hos oss finns handledning, teknisk utrustning och en vuxenanpassad studiemiljö. Besök studera.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för mer information, där kan du både läsa om utbildningarna samt göra en ansökan.

Kontakt

Kontakt

Studieservice

Lars Ferneryd

Tfn 010-454 11 07

Mobil 070-631 69 51

Ulla Stålberg

Tfn 010-454 10 96

Mobil 070-244 44 78

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund