Hälsinglands Utbildningsförbund
Toppbild

Fortbildning för näringsliv och organisationer

Vi vill tillgodose det lokala näringslivet, organisationer och offentlig verksamhet med rätt utbildad personal och goda förutsättningar för ett fortsatt lärande.

Uppdragsutbildningar

Vi erbjuder kompletta utbildningslösningar till företag och organisationer. Kanske saknar din verksamhet egna resurser att hantera utbildningsfrågor eller kanske vill ni ägna er tid åt annat?

Vi kan hjälpa till från idé och planering till genomförd utbildning — eller ta ansvar för de delar i processen som passar just er. Vi skapar utbildningslösningar baserade på era unika behov.

Fortbildning

Vi fortbildar din verksamhet inom bland annat värdegrunds­arbete, inkludering, neuropsykiatiska funktionshinder och mycket mer! Vi skräddarsyr våra utbildningar efter dina behov.

Läs mer om våra fortbildningspaket

Lokaler och konferens

Här hittar du moderna lokaler för de flesta behov, från stora till små grupprum för samtal. Allt i inspirerande studie- och konferensmiljö!

Läs mer om lokal- och konferensbokning

Sidan uppdaterades av orjan.berger@hufb.se

Kontakt

Kontakt

Rektor

Erik Nilsson

Tfn 010-454 13 72

Administratör

Anna Nordmark Larsson

Tfn 010-454 10 84


Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund