Hälsinglands Utbildningsförbund

Motorik och styrketräningsplats utomhus

Medfinansieras av Europeiska Unionen, EU-flagga

Tack vare stöd från Europeiska Jordbruksfonden för landsbygds­utveckling kommer Höghammar­gymnasiet att anlägga en plats där alla, oavsett funktions­variation, kan träna motorik och styrka utomhus. Anläggningen kommer att vara utomhus på Höghammar­gymnasiets skolområde på Ren.

Alla medborgare oavsett ålder kommer att kunna nyttja anläggningen, dygnet runt och året runt.

På grund av ombyggnation på området vet vi inte riktigt när anläggningen öppnas, men förhoppningsvis senare under våren.

Kontakt

Kontakt

Rektor

Jantsje Ploeg

Tfn 010-454 11 45

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund