Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Färdiga att möta processindustrin

Vi gratulerar våra 21 nyexaminerade drifttekniker! Våra sista, då utbildningen fortsätter i annan (men välbekant) regi från och med hösten 2017.

Bildbeskrivning

Drifttekniker

Den här veckan har våra studerande på Yrkeshögskole­utbildningen Drifttekniker – Processoperatör redovisat sina examensarbeten.

Det var den avslutande examinationen för våra 21 studerande, varefter arbetsmarknaden ligger för deras fötter. Det här är också den sista kullen drifttekniker som utbildas i ­förbundets regi. Totalt har Nordanstigs kommun och Hälsinglands
utbildningsförbund utbildat drygt 40 drifttekniker på Yrkeshögskolenivå sedan 2015.

Arbetsmarknaden har fortfarande stora behov av drifttekniker.
Därför gläds vi åt att utbildningen fortsätter, även om det inte är i vår egen regi. Från och med hösten 2017 startar nya utbildningsomgångar av Creando School, vilket är det företag som Nordanstigs kommun och Hälsinglands Utbildnings­förbund samverkat med under alla år för att möjliggöra utbildningen.

Vi riktar ett stort tack till Creando School för ett gott samarbete, och önskar dem och de nybakade studenterna ett stort lycka till i mötet med framtidens möjligheter och utmaningar!

Kontakt

Kontakt

CFL Nordanstig

Södra vägen 8
829 50 Bergsjö

Tfn 010-454 12 60

Utbildningsledare

Ulla Stålberg

Tfn 010-454 10 96

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund