Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Föreläsare på SFI-konferens

Anna-Karin Zachrisson och Jonny Engström föreläste om nyanlända och entreprenörskap på Skolverkets konferens om nyanländas lärande.

Bildbeskrivning

Nyanlända och entreprenörskap

Under torsdagen var Anna-Karin Zachrisson, t.f. rektor CFL Bollnäs, och Jonny Engström, verksamhetschef för vuxen­utbildningen i förbundet ner till Stockholm och föreläste på Skolverkets konferens om nyanländas lärande inför 350 deltagare i publiken. De berättade bland annat om LiveCanvas, ett EU-finansierat projekt inom Erasmus+, som vi driver och deltar i. Projektet gäller entreprenörskap för nyanlända.

SFI-grupper testar verktyget som fokuserar på lärande genom digital "storytelling" (berättelser) inom företagande på landsbygd och i mindre orter.

Här kan du läsa mer om LiveCanvas-projektet.

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund