Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Föreläsning - Milad Mohammadi 8 februari

Milad Mohammedi 8 februari

Milad föreläser inspirerande kring "Mångfald, kommunikation och inspiration. Han blev utsedd till Årets talare 2014

Föreläsningen riktar sig mot allmänheten och är kostnadsfri.

"Lika barn leka bäst, men olika barn hittar på de bästa lekarna" - Genom sin egen berättelse i centrum levererar Milad Mohammadi inspiration, kunskap och känslor som en av de mest uppskattade talarna till allt från näringslivet, beslutsfattarna och medarbetarna – med högsta betyg i snitt.

Han föddes i slutet på 80-talet i Iran och flydde till Sverige. Från att växa upp i utanförskap, diskriminering och se sina föräldrar kämpa hårt fick Milad en stark drivkraft.

Milad blev, bara 22 år gammal, både Sveriges yngsta jurist och statsvetare – och är idag en oförglömlig talare. Genom sitt unika sätt att kommunicera med starka känslor, kunskap och inspiration har han inspirerat och påverkat företag, kommuner och alla möjliga aktörer inom mångfald, integration och ledarskap, med tesen att olikheter är de största möjligheterna.

Milad Mohammadi har bland annat blivit utnämnd till Supertalang (Veckans Affärer), Superkommunikatör (Resumé), Årets Uppstickare (Shortcut) och är enligt tidningen Dagens Industri en av de mest efterfrågade talarna i det nordiska näringslivet.

Låter detta intressant? Ta chansen och lyssna på Milad den 8 februari.

Tid och plats

Datum: 8 februari
Plats: Hörsalen CFL,
Tid: 17:45

Anmäl dig här Länk till annan webbplats.

Föreläsningen anordnas av: Frivillig i Gävleborg i samarbete med Länsstyrelsen, Faxepark och CFL

Kontakt

Kontakt

CFL

Mats Erlander

Tfn 010-454 10 65

Mobil 070-264 18 84

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund