Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Isländsk inspiration

En delegation från CFL Söderhamn reste till Island för att ta del av deras arbete med distanslärande - ett mycket lärorikt och inspirerande besök.

Bildbeskrivning

Rapport från besöket

CFL Söderhamn reste (med hjälp av EU-medel) till Island för att se hur de jobbar med distanslärande. Andra viktiga områden som inspirerade var entreprenörskap, validering, isländska för immigranter, turism samt forskning och utveckling.

Värdarna satte ihop ett intressant flerdagarsprogram på olika orter med avslutning i Reykjavik på University of Iceland.

En stor portion inspiration, många utvecklingsideer och tankar till framtida projekt tog delegationen med sig hem. Sammantaget är det fascinerande hur mycket man kan göra i ett sådant litet samhälle.

CFL Söderhamn har ett långvarigt och gott samarbete med islänningarna och ser fram mot fler utbyten av idéer och kunskaper inom utbildningsområdet.

Läs Jonny Engströms rapport Pdf, 1.3 MB, öppnas i nytt fönster. från Islandsbesöket.

Deltagare i studiebesöket:

Jonny Engström, Klas Tallvid, Ann-Sofie Gustafsson, Lotta Svensson, Cecilia Torstensson, Madline Arbid och Aanette Ramstrand.

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund