Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

KK Barnteaterföreställning

Kulturkommunikatörernas årskurs 1 sätter upp en teaterföreställning "Vi väntade på morgonen" för barn på förskolor och på Bollnäs Bibliotek.

Bildbeskrivning

Upplevelsebaserat

Årskurs 1 hos Yrkeshögskoleutbildningen Kulturkommunikatör sätter upp en upplevelsebaserad kvalitativ barnproduktion som bygger på fysisk teater, dans och rörelse, där talet inte behövs.

"Detta är ett sätt att kunna nå målgruppen mellan 0-5 år" säger Mathias Berglund, teaterlärare och dramapedagog på utbildningen.

Kulturkommunikatörer Vi väntade på morgonen

Föreställningen är en samproduktion av fördjupningskurser i teater och dans med namnet Vi väntade på morgonen där vi möter Fröken Blund, som skapar magiska drömmar i hennes laboratorium. Kulturkommunikatörerna kommer att göra en miniturné och sätta upp föreställningen på ett tiotal förskolor i regionen samt en på Bollnäs Bibliotek.

Vi väntade på morgonen

Bollnäs Biblioteket (kulturkvarteret)

Lördag 15 oktober, 13:00

För barn 0-5 år.

Fri entré

Varmt välkomna!

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund