Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Landshövding på besök

Sven-Erik Lindestam, kommunalråd i Söderhamn, tog med sig finfrämmande i form av lands­hövdingen Per Bill, till CFL idag.

Bildbeskrivning

Rundtur i CFL-huset

Gävleborgs landshövding, Per Bill, var på besök i Söderhamn under dagen. Förutom företagsbesök tog kommunalrådet Sven-Erik Lindestam med lands­hövdingen på lunch och en rundtur på CFL tillsammans med förbundsordförande, förbundschef och tjänste­män. 

Det var Per Bills första besök vid CFL Söderhamn och han verkade gilla stället och att allt finns under ett och samma tak. Landshövdingen stannade extra länge i forskarkorridoren. Så länge att han bland annat fick en sammanfattning av en avhandling och "FoU 15 år" direkt i handen av vår forskare Lotta Svensson

Lotta Svensson, forskare

Ann-Sofie Gustafsson, enhetschef för lärcentra och FoU, guidade runt hela byggnaden så landshövdingen fick se de trivsamma och mötesskapande lokalerna - en bra kombination för integration då SFI är en stor verksamhet på CFL. Per Bill var mycket intresserad av hur just jobbet med SFI-satsningarna och integrationen. En del av integrationsmedlen kommer bland annat att användas för forskning inom området ensamkommade (barn utan vårdnadshavare).

CFL Södehamn

Stort tack till Per Bill och Sven-Erik Lindestam för besöket!

Kontakt

Kontakt

Verksamhets­utvecklare högskola och forskning

Ann-Sofie Gustafsson

Tfn 010-454 10 63

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund