Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Lärare kulturprisas

Camilla Lucchesi-Jingåker fick Bollnäs kommuns Kultur­stipendium 2016 och motiveringen går hand i hand med hennes arbete på Yrkeshögskoleutbildningen Kulturkommunikatör.

Bildbeskrivning

Grattis Camilla!

Stort grattis till vår lärare på YH-Kulturkommunikatör – Camilla Lucchesi-Jingåker – som fått emotta Bollnäs kommuns Kultur­stipendium 2016 på 8 000 kronor. 

Camillas engagemang för kulturen och allas lika värde syns och känns också tydligt i hennes roll som lärare på utbildningen, där alla studerande får samma möjligheter att lyckas oavsett utgångsläge – på riktigt.

"Det gläder oss stort att hon får uppskattning för sina insatser", säger Stefan Wiik, Enhetschef för Yrkeshögskoleutbildningar inom Hälsinglands Utbildningsförbund

Motiveringen

"Camilla Lucchesi, ett dansens ansikte, med ett öga i det konstnärliga skapandet och ett annat i arbetet för tillgänglighet, utövande, och utveckling, har gjort Bollnäs till en självklar plats för dansen och dess olika uttryck."

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund