Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Småbruk- Ekologisk odling

Kom och träffa elever och lärare fredag den 24 mars på CFL Söderhamn.

Bildbeskrivning

Praktisk utbildning i grönsaksodling och hållbar omställning

Kom och träffa oss på CFL i Söderhamn, Fredag 24 mars mellan kl. 13.00 -17.00. Elever och lärare berättar mer om utbildningen och projektet.

Kursbeskrivning

En ettårig vuxengymnasial pilotutbildning där studierna bedrivs på halvtid/distans. Vi har fysiska träffar i Söderhamn en gång i månaden (fredag-söndag). Övrig tid ägnar du åt egna studier, praktik och praktiskt och teoretiskt arbete i ett eget projekt. Du behöver inga förkunskaper men gärna ett starkt intresse för grönsaksodling och lokalt hållbarhetsarbete.

Inbjudan småbruk Pdf, 845.5 kB.

Utbildningen har planerats i samverkan med Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) i Uppsala, föreningen Södra Norrlands Omställningscentrum (SNOC), Tjärnvik Alternativ odlingar och Växhuset i Mobodarne, Söderhamn.


Kontakt

Kontakt

CFL Söderhamn

cfl@hufb.se

tfn.010-454 10 59

Södra Järnvägsgatan 7
826 80 Söderhamn

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund