Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Utbildning för framtiden

Besök Sveriges nya digitala utbildningsmässa under vecka 11. Vi är naturligtvis med på ett hörn. Vi ses online 15-19 mars!

Bildbeskrivning

Sveriges nya digitala utbildningsmässa

I programmet finns allt från programpresentationer till diskussioner om möjligheterna med distansundervisning, vikten av högre utbildning och företagens behov av arbetskraft med högre utbildning på kort och lång sikt.

Akademi Norr och Lapplands kommunalförbund arrangerar nu för första gången en digital temavecka som samlar ett flertal universitet, högskolor och yrkeshögskolor. Vi och Gävleborgs kommuner kommer att delta digitalt.

Vi bjuder in dig som funderar på att läsa något nytt, eller som är gymnasieelev, karriärväxlare eller arbetslös till att lyssna på möjligheterna att utbilda sig till rätt kompetens.

När: 15 – 19 mars

Var: Där du är, alla programpunkter hittar du här på vår webb

För vem: I programmet finns allt från programpresentationer till diskussioner om möjligheterna med distansundervisning, vikten av högre utbildning och företagens behov av arbetskraft med högre utbildning på kort och lång sikt.

Besök mässans hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och kika i programmet redan idag!


Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund