Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Utbildningsmässa 8 november!

CFL Bollnäs bjuder tillsammans med andra utbildnings­anordnare in till en utbildningsmässa på Bollnäs Folkhögskola där du får se olika utbildningsvägar in i framtiden!

Bildbeskrivning

Vuxenutbildningsmässa i Bollnäs

Välkommen till Folkhögskolan i Bollnäs torsdag den 8 november kl. 10-13. Tillsammans vill vi visa på den kraft, de möjligheter och vägar in i framtiden som utbildning ger. Vi som utbildningsanordnare kan erbjuda ett utbud från grundläggande kurser till högskole­studier. Ett stort utbud finns med Bollnäs som utgångspunkt, men med tillgång till utbildningar i hela landet.

BALDURSALEN

10.00 Folkmusiklinjen vid Bollnäs folkhögskola öppnar mässan med några låtar från scenen!

10.00-13.00 Kom och prata med våra uställare på plats!

- Hufb

- Ovanåkers Kommun

- Alfta Skogstekniska

- Högskolan i Gävle

- Bollnäs folkhögskola

- Arbetsförmedlingen

LOKAL SÄVERSTA

Lyssna på 20-minuters presentationer från utbildnings­anordnare.

(Det är samma innehåll vid båda tillfällena)

10.10 Högskolan i Gävle

10.40 Hufb

11.10 Bollnäs folkhögskola

11.40 Högskolan i Gävle

12.10 Hufb

12.40 Bollnäs folkhögskola

Välkommen!

Är du gymnasieelev, vuxenstuderande, arbetssökande, blivande yrkesbytare eller bara känner att en utbildning skulle göra dig gott i framtiden?

Välkomna till utbildningsmässan på Bollnäs folkhögskola, Skolallén 10, önskar vi tillsammans med Region Gävleborg, Ovanåkers Kommun, Högskolan i Gävle och Arbetsförmedlingen!

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund