Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Yrkesutbildningar

CFL Söderhamn har yrkesutbildninger på gymnasienivå i olika former - vilken form som passar dig avgörs i din individuella planering tillsammans med studie- och yrkesvägledare.

Bildbeskrivning

CFL Söderhamns yrkesutbildningar

Yrkesutbildningar

Yrkesutbildningar för vuxna är oavsett form individuellt utformade, där du följer gymnasiekurser inom yrkesämnen. Innehåll och längd på just din utbildning beror på dina tidigare yrkeserfarenhet och/eller utbildningar, och i viss mån behovet av kompetens på arbetsmarknaden.

En yrkesutbildning kan kombineras med andra kurser som du följer på plats på CFL Söderhamn eller distans.

Behörighet - Vem kan delta?

Utbildningen är öppen för dig som fyllt 20 år. Villkoret är att den sökande kan bedömas kunna tillgodogöra sig utbildningens innehåll.

Finansiering av studier

Du kan söka studiestöd via CSN. Läs mer om studiestöd på deras hemsida, eller kontakta Vägledningen på CFL. I vissa fall kan man också få stöd av Försäkringskassa eller Arbetsförmedling. Kontakta dessa för att få information om vilka möjligheter som finns. Är du arbetslös kan din a-kassa även bevilja studier upp till halvtid utan att det påverkar din a-kasseersättning, kontakta din a-kassa om detta.

Läs mer om våra yrkesutbildningar här

Kontakt

Kontakt

CFL Söderhamn

S Järnvägsgatan 7
826 80 Söderhamn

Tfn 010-454 12 80

cfl@hufb.se

Utbildningssamordnare

Petra Lindström

Tfn 010-454 13 36

Mobil 073-461 44 85

Sofie Arrheden

Tfn 010-454 12 86

Mobil 073-091 43 21

CFL Söderhamn
Studie- och yrkesvägledare

Anna Kleemair

Tfn 010-454 10 59

Jeanette Österman

Tfn 010-454 10 64


Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund