Hälsinglands Utbildningsförbund

Studie- och yrkesvägledning

Bor du i Söderhamns kommun och har frågor och funderingar kring framtid, studier och yrkesval? Kontakta våra studie- och yrkesvägledare så hjälper de dig!

Hårt tryck på vägledningen!

På grund av den stora mängden ansökningar kan det för närvarande vara svårt att komma fram till vägledarna. Vi ber er att ha tålamod och förståelse för detta. Vi hanterar ärendena eftersom. Ambitionen är att alla ska få den hjälp och vägledning de behöver.

CFL Söderhamn

Vad vill du göra?

Ett samtal med studie- och yrkesvägledare kan göra det lättare för dig när du står i en valsituation. I samtalet kan du t ex diskutera:

  • Komplettering av dina gymansiebetyg
  • Yrkesval
  • Studieformer och behörighetskrav
  • Studieekonomi

Kontakta Studie- och yrkesvägledare i din hemkommun!

Kontakt

Kontakt

CFL Söderhamn
Studie- och yrkesvägledare

Anna Kleemair

Tfn 010-454 10 59

Jeanette Karlsson

Tfn 010-454 10 64

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund