Gå till innehåll

Betyg

Det finns olika tillvägagångssätt att få ut dina betyg, beroende på när du studerade. Om det var före förbundet tog över verksamheterna, eller om det var innan när våra medlemskommuner var huvudmän för respektive vuxenutbildning.

Betygstjänsten i Alvis

Det absolut lättaste och smidigaste sättet för dig att få ut dina betyg från vuxen­utbildningen är genom Mina sidor i Alvis Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Här kan du beställa betyg från dina kurser som avslutats efter sommaren 2015.

För att kunna få ut dina betyg behöver du logga in på ditt studerandekonto i Alvis. Klicka på "Mina sidor", och sen "Betygsbeställningar", därefter bockar du i de betyg som du vill ha och klickar du på "Skicka beställning".

Du kan välja om du vill få betyget på svenska eller engelska, samt om du vill få betyget hemskickat eller hämta hos vuxenutbildningen.

Observera att betygen ska skrivas under av rektor så det kan dröja upp till 1-2 veckor innan betyget kommer hem till dig.

Om du gör en beställning på betyg på alla dina kurser och en av kurserna är pågående kommer hela din betygsbeställning att ligga vilande tills alla kurser är avslutade och betygsatta.

Om du vill ha betygen så fort som möjligt beställ endast betyg på de betygsatta kurserna och gör en separat beställning på de pågående kurserna.

Logga in i Alvis för att beställa betyg

Administrationen vid våra CFL

Kontakta våra administratörer från respektive CFL så hjälper de dig att få ut dina betyg. Se kontaktuppgifter nedan.

CFL Bollnäs

E-post

010-454 12 40

 

Läroverksgatan 36
82133 Bollnäs

CFL Nordanstig

E-post

010-454 12 60


Besöksadress

Södra vägen 8
829 50 Bergsjö

Postadress

Box 56

829 21 Bergsjö

CFL Söderhamn

E-post

010-454 12 80


S Järnvägsgatan 7
826 80 Söderhamn

Betyg hos din kommun

Vill du beställa dina betyg från tidigare studier, alltså fram till sommaren 2015 kan du kontakta respektive kommun, se kontaktvägar nedan.